Активність представників місцевого самоврядування Великодолинської громади

У п’ятницю, 13 вересня, за ініціативи Одеської обласної державної адміністрації відбувся важливий захід для працівників Центрів надання адміністративних послуг (ЦНАП) Одеської області. Працівники Великодолинського ЦНАПу також взяли участь у цьому першому з серії офлайн-семінарів, присвячених ментальному здоров’ю. Темою семінару стала “Боротьба зі стресом”, де обговорювалися важливі питання збереження психічного здоров’я в умовах роботи під тиском.
У суботу представники Великодолинського місцевого самоврядування, на чолі із селищним головою Миколою Лук’янчуком, взяли участь у спортивних змаганнях на підтримку Збройних сил України під гаслом «Рухайся до Перемоги!». У змаганнях брали участь голови територіальних громад, їх заступники, старости старостинських округів, депутати та посадові особи місцевого самоврядування. Цей захід дав можливість нашим представникам згуртуватися, поспілкуватися та налагодити неформальні зв’язки із представниками інших громади району, адже саме співпраця громад на всіх рівнях забезпечує сталий розвиток.
Ми впевнені, що такі заходи сприяють зміцненню громад і роблять нас сильнішими. Дякуємо всім учасникам за активність та небайдужість!