З днем народження, Великодолинське!

Шановні великодолинці!
 Сьогодні ми святкуємо особливу дату – 220-річчя нашого рідного селища Великодолинське. Ця цифра – це не просто сукупність років, це цілі сторінки нашої спільної історії, сповнені подій, досягнень і випробувань.
Коли ми згадуємо про 220 років, то маємо розуміти, що ця дата – це радше точка відліку від заснування німецької колонії Грослібенталь. Але ж історія нашого краю набагато глибша. Тут, на берегах річки Аккаржанки, колись існувало турецьке поселення Акаржа. І досі ми чуємо відлуння цієї старої назви у назві річки та залізничної станції. Це нагадування про те, що наша земля бачила різні епохи, різні цивілізації, але завжди залишалася працелюбною і життєствердною.
Протягом століть наші землі були свідками багатьох історичних подій. Наші предки будували свої домівки, вирощували хліб, виховували дітей. У важкі часи вони захищали свою землю від ворогів. І сьогодні, коли наша країна знову переживає непрості часи, наші захисники мужньо боронять нашу свободу і незалежність. Ними ми пишаємося і низько вклоняємося за їхню відвагу.
Сьогодні Великодолинське – це сучасне селище з розвиненою інфраструктурою, великим потенціалом та прагненням до розвитку. І все це завдяки вам, шановні земляки! Завдяки вашій праці, вашій вірі в майбутнє.
Хочемо подякувати всім, хто щодня працює на благо нашої громади: нашим освітянам, які виховують молоде покоління, медикам, які дбають про наше здоров’я, підприємцям, які створюють робочі місця, комунальникам, які забезпечують нам комфортні умови життя.
Ми впевнені, що наше селище має велике майбутнє. І разом ми зможемо зробити його ще кращим.
 Зі святом, дорогі великодолинці! Нехай мир і злагода завжди панують у наших домівках!
З повагою, Великодолинський селищний голова Микола Лук’янчук, депутатський корпус, працівники апарату та члени виконкому Великодолинської селищної ради