Великодолинська селищна рада повідомляє, що відповідно до Порядку призначення та виплати стипендії обдарованим дітям Великодолинської селищної ради за особисті досягнення у сфері освіти, культури, мистецтв, фізичної культури та спорту, розроблений відповідно до соціальної цільової програми «Милосердя в дії» на 2022- 2025 роки, проводиться конкурс на здобуття стипендії у 2022 році.
Стипендія- це фінансова підтримка обдарованої дитини, яка надається з метою заохочення її досягнення та спрямована на стимулювання дітей та молоді на досягнення високих результатів у таких галузях як освіта, культура, фізична культура та спорт, розкриття свого творчого потенціалу, формування інтелекту, духовності як ефективного засобу соціалізації дітей та підлітків.
Стипендія призначається за результатами минулого року особам, що зареєстровані та проживають на території Великодолинської селищної ради, віком від 7 до 17 років, які представляють громаду та здобувають значні досягнення і призові місця на олімпіадах, чемпіонатах, турнірах, конкурсах, фестивалях на міжнародному, всеукраїнському, обласному рівнях, що мають офіційний статус, а також за вагомі досягнення та активну творчу діяльність талановитих людей і творчих колективів, що сприяють зростанню іміджу громади.
Кандидати на здобуття стипендії можуть висуватися установами, організаціями, навчальними закладами, гуртками, спортивними секціями в особі їх керівників, а також викладачами, тренерами.
Документи, оформлені належним чином відповідно до вимог зазначеного Порядку, подаються до Великодолинської селищної ради каб.№3 до 15 лютого поточного року включно. Документи, що надійдуть після 15 лютого, розглядатися не будуть.
Звертаємо увагу на умови п. 5 Порядку щодо неможливості висування на здобуття стипендії осіб, які є стипендіатами іншого рівня, а також на необхідність реєстрації на території Великодолинської селищної ради (довідка з місця реєстрації приймається тільки за формою, яку затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 02 березня 2016 року № 207).
За додатковою інформацією звертатися за телефоном: 0485140586 або каб.№3