Перше вересня у закладах освіти Великодолинської громади

Перше вересня.
Перший крок у світ нових знань
У цей перший осінній день у Великодолинській громаді прозвучав перший дзвінок для 189 першокласників Великодолинського та Молодіжного. Вітаємо першачків та їх батьків із цим важливим і серйозним кроком. Вам знадобиться багато сил та наснаги, попереду довгий та захопливий шлях.
Святкові лінійки до Дня Знань проходили, заради загальної безпеки, у скороченому форматі, подекуди із обмеженою кількістю учнів, але все ж у школярів була можливість сказати вітальні слова, привітати вчителів та одне одного із початком навчального року. Звісно ж, найбільше вдячних слів звучало на адресу Збройних Сил України за цю надзвичайну можливість – на другий рік повномасштабного вторгнення ходити до школи, сидіти за партами, спілкуватися з однолітками.
Були присутні на урочистостях і представники відділу освіти та селищної ради, на чолі із Великодолинським селищним головою, Миколою Лук’янчуком. Вони привітали дітей, подякували вчителям та шкільному персоналу за складну роботу з підготовки шкіл до освітнього процесу, побажали стійкості та натхненя.
Сьогодні ми щиро бажаємо учням, батькам та учителям вдалого навчального року, реалізованих мрій, підкорених вершин та міцного здоров’я.
Нехай новий навчальний рік у всіх нас буде переможним!