Сесія Великодолинської селищної ради 5 вересня 2023 року

Сесія Великодолинської селищної ради під головуванням селищного голови Миколи Лук’янчука, у присутності місцевих мешканців, відбулася у сесійній залі 05 вересня 2023 року.
Особливу увагу у ході обговорення депутати звернули на питання щодо доцільності коригування тарифів КП «Великодолинське». Мешканці висловили своє невдоволення зростанням вартості на послуги комунального підприємства, просили розглянути можливість збереження тарифів на попередньому рівні.
У ході обговорення було прийнято рішення про створення комісії з перегляду тарифів, які надаються комунальним підприємством «Великодолинське» Великодолинської селищної ради Одеського району Одеської області, яка має дослідити витрати, включені в поточний тариф, їх обґрунтованість, можливості перегляду тарифу для населення. Підсумки роботи комісії будуть розглянуті на позачерговій сесії, що відбудеться 7 вересня 2023 року.
В межах основного порядку денного розглядали питання, в тому числі, щодо програми «Організація харчування дітей в закладах освіти Великодолинської селищної ради Одеського району Одеської області на 2023-2025 роки», встановлення вартості харчування дітей у закладах загальної середньої освіти. Також затвердили зміни до штатних розписів КП «Громадське харчування» та КНП «Великодолинський консультативно – діагностичний центр», а також проголосували за «Правила утримання домашніх тварин на території Великодолинської селищної ради».
Окрім того, поза порядком денним заслухали звернення батьків школярів щодо необхідності здійснення додаткових робіт в найпростіших укриттях, озвучили попередній план дій.
Із результатами поіменного голосування з питань, що були розглянуті на сесії, усі бажаючі можуть ознайомитися на сайті Великодолинської селищної ради.