Вітання з Днем села

МолодіжнеШановна громадо!

Село наше красиве і квітуче. Але справжньою окрасою села є його люди. Ми бачимо їх щодня, вони скромні, працьовиті. Вони не звикли до слави, але їх щоденна праця – то джерело людської мудрості і самовідданості.

День народження Молодіжного – це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися  назавжди у селі з особливим колоритом, традиціями і славною історією.

Насамперед хочу побажати міцного здоров’я найпочеснішим жителям. Нехай завжди у Вас буде віра у щасливий завтрашній день. І Ви завжди можете розраховувати на мою підтримку у вирішенні найскладніших та найважливіших питань.

Дорогі молодіжненці! Низький уклін і велика шана Вам за самовіддану працю! Висловлюю слова глибокої вдячності усім за любов та вірність рідному селу, за внесок у розвиток та добробут Молодіжного. Дякую всім, хто не тільки на словах, а й конкретними справами розбудовує та прикрашає свій будинок, свій двір, вулицю, все наше село.

Вітаючи Вас з Днем села я бажаю Вам добра та щастя, родинного затишку у Ваших оселях, миру, благополуччя та достатку Вашим сім’ям, успіху в усіх Ваших починаннях. Нехай здійснюються мрії та надії на краще майбутнє Ваше та села.

З повагою, сільський голова

Микола Лук’янчук