Про продовження дії регуляторних актів на 2025 рік

Відповідно до статей 10 та 12 Податкового кодексу України органи місцевого самоврядування своїм рішенням встановлюють ставки місцевих податків та/або зборів та офіційно оприлюднюють прийняті рішення згідно з вимогами чинного законодавства.

У разі не встановлення місцевих податків і зборів, передбачених статтею 10 Податкового Кодексу України, рішенням селищної ради, такі податки та/або збори справляються виходячи з норм цього Кодексу із застосуванням ставок, які діяли до 31 грудня року, що передує бюджетному періоду, в якому планується застосування таких місцевих податків та/або зборів.

Визначені місцеві податки та/або збори, відповідно до діючого законодавства, є джерелом наповнення бюджету Великодолинської селищної територіальної громади. З метою безумовного виконання положень Податкового кодексу України, недопущення суперечливих ситуацій, збереження наповнення дохідної частини селищного бюджету громади, Великодолинська селищна рада планує залишити ставки місцевих податків та зборів на рівні 2024 року, не змінюючи їх, та підготувала наступний проект рішення селищної ради «Про продовження терміну дії рішень Великодолинської селищної ради щодо встановлення місцевих податків та зборів на території Великодолинської селищної територіальної громади на 2025 рік».

Зі ставками місцевих податків та зборів на 2024 рік, розмір яких планується не змінювати на території Великодолинської селищної територіальної громади на 2025 рік, можна ознайомитись на офіційному сайті Великодолинської селищної ради за наступним посиланням: https://vdolynske.od.gov.ua/regulyatorna-politika/stavki-podatkiv-ta-zboriv-na-2024-rik/ , в приміщенні селищної ради або на сайті Державної податкової служби України.

Пропозиції та зауваження щодо проєктів вищевказаних рішень приймаються до 11 липня 2024 року у письмовій формі за поштовою адресою: вул. Соборна, 1-а, смт Великодолинське, Одеський район, Одеська область, 67832 та в електронній формі за електронною адресою velykodolynske@ukr.net.

З проектом рішення можна ознайомитися на офіційному веб-сайті селищної ради за електронною адресою: https://vdolynske.od.gov.ua та на дошці оголошень в приміщенні селищної ради за адресою: вул. Соборна, 1-а, смт Великодолинське, Одеський район, Одеська область.

Проект Рішення щодо регуляторної політики на 2025 рік