Вітання з ювілеєм!

ГоловаШановні, колектив виконавчого апарату

Молодіжненської сільської ради

та депутатський корпус!

Як відомо, історія — це не тільки те, що відбувалося протягом певного періоду, а й те, що люди, громада, суспільство визнали за потрібне пам’ятати. Тому відрадно, що за 35 років від створення Молодіжненської сільської ради нам з Вами, є, що пригадати, чим пишатися, на кого рівнятися, над чим працювати надалі. Адже весь цей час, навчаючись у старшого покоління, намагаючись зберегти та примножити надбане батьками, молодіжненці трудилися та створювали, запроваджували та досягали.

Прагнення до позитивних змін, до стабільного майбутнього наших дітей і сьогодні об’єднує всіх нас — працівників апарату сільської ради, сільського господарства, лікарів, вихователів, вчителів, усіх, хто спрямовує власні потенціал та досвід, сили та знання на благо рідного села.

Піклування про створення гідних умов життя, праці та відпочинку людей завжди було і залишається головним пріоритетом у роботі органів місцевого самоврядування. Жити щоденними потребами, турботами, надіями оточуючих покликані ті, кого обрала громада.

В день 35-річного ювілею заснування Молодіжненської сільської ради Овідіопольського району сердечно вітаючи працівників та депутатський корпус, я щиро дякую всім за працелюбність, професіоналізм, плідну працю, уміння жити і працювати на благо Молодіжного. Бажаю Вам міцного здоров’я, спокою і сімейного благополуччя, веселого святкового настрою.

З повагою,
Сільський голова Микола Лук’янчук