Стратегія розвитку громади до 2026 року

За ініціативи Великодолинського селищного голови Миколи Лук’янчука, 6 вересня 2021 року розпочався найважливіший крок в розвитку громади – розробка Стратегії розвитку громади до 2026 року.

Для цього були залучені найпотужніші українські спеціалісти, які мають позитивний досвід у вказаній сфері – «Подільська агенція регіонального розвитку».

В ході розробки буде проведений соціально-економічний аналіз і дослідження думки мешканців та бізнесу, проведений аналіз взаємозв’язків факторів SWOT через матрицю SWOT/TOWS та підготовані базові аналітичні висновки зі SWOT-аналізу.

За результатами аналізу буде здійснено моделювання можливих варіантів розвитку окремих сфер та сценаріїв розвитку громади до 2026 року.

Розробка вказаного стратегічного плану дозволить залучати на соціально значущі проекти громади додаткові кошти з Державного Фонду Регіонального Розвитку, зарубіжних донорських організацій та приймати участь в залученні різноманітних цільових грандів. Крім цього, буде визначений вектор розвитку бізнесових кіл громади та створені основи для залучення міжнародних інвестицій.